Η ιστορία μας

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1992 από τον κ.Σαλαμπάση Κωνσταντίνο και έκτοτε συνεχίζει αδιάκοπα την λειτουργία της.

Η εταιρεία στην μακρά αυτή διάρκεια λειτουργίας της έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την ελληνική επικράτεια καθώς και εκτός αφού δραστηριοποιείται και στις εξαγωγές. Επιπλέον οι συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών του κλάδου στο εξωτερικό αλλά και οι εισαγωγές που εκτελεί (υφάσματα ταπετσαρίας, αφρολέξ, αντικείμενα φινιρίσματος) αυξάνονται συνεχώς λόγω των απαιτήσεων παραγωγής, αλλά και της φερεγγυότητας της.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σαλαμπάσης Κωνσταντίνος

CEO

Ο Σαλαμπάσης Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 1/7/1968 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την πορεία του στην κατασκευή σαλονιών το 1985 σε ένα καταξιωμένο εργοστάσιο της βορείου Ελλάδος. Συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσειςτου στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες επίπλου παγκοσμίως.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει πλήθος γνώσεων και εμπειριών στην κατασκευή επίπλων και παράλληλα μέσα από την Γερμανική κουλτούρα απέσπασε την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον πελάτη και την επιχείρηση καθώς και την οργάνωση που διακατέχει τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στην σημερινή εικόνα της δικής του επιχείρησης οι οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αναγνωρίσιμες του χώρου.

01. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η παραγωγική της διαδικασία λαμβάνει χώρο σε εγκαταστάσεις 1500 τ.μ., οι οποίεςέχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, κάθε τμήμα παραγωγής έχει τον δικό του χώρο εργασίας (κοφτήριο, ταπετσαρία, αποθήκες πρώτων υλών, ετοίμων προϊόντων, show room) ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρίας με στόχο πάντα την ποιοτική παραγωγή.

02. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό της επιχείρησης διαθέτει πολυετή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο παραγωγής, λαμβάνει όμως και συνεχείς γνώση ώστε να ανταπεξέρχεται στις εξελίξεις, στις νέες τεχνοτροπίες αλλά και ανάγκες παραγωγής καθοδηγούμενο πάντα από τον ίδιο τον κ.Σαλαμπάση.

03. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άνεση, ποιότητα, λειτουργικότητα, σχεδιασμός, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικάπου έχουν φέρει την εταιρεία σε πολύ υψηλή θέση στον κλάδο παραγωγής σαλονιών- καναπέδων.

Εκθέσεις

H SOQU δίνει δυναμικό «παρών» σε εκθέσεις όπως η Furnidec αναδεικνύοντας τη  δημιουργικότητα και παρουσιάζοντας  μια ευρεία γκάμα προτάσεων και επιλογών, από την πιο απλή έως την πιο πολυτελή επίπλωση ενώ παρουσιάζει προϊόντα και λύσεις με αισθητική, λειτουργικότητα, εργονομία και στυλ.

Περιοδικά

Με παρουσία και στα περιοδικά και τον τύπο φροντίζει για την αναγνωρισιμότητα του Brand προωθώντας ταυτόχρονα τις πωλήσεις όλων αυτών που εμπιστεύονται τα προϊόντα της!

Έχετε κάποια απορία;

Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.